Türkisches Fladenbrot kann man auch selbst backen. Es ist leichter als man denkt und schmeckt super!
Türk pidesi Avrupa da çok seviliyor. Bu bana özel tarif bakalım tutulacak mı?
Zutaten:
3-4 Gläser Mehl
1 Glas lauwarmes Wasser
1/2 Glas lauwarme Milch
1/2 Packung frische Hefe
3 Esslöffel Olivenöl
11/2 Esslöffel Butter
1 Teelöffel Salz
1 Teelöffel Zucker
1 Ei
11/2 Esslöffel Schwarzkümmel
Malzemeler:
3-4 bardak un
1 bardak ılık su
1/2 bardak ılık süt
1/2 paket yaş maya
3 yemek kaşığı zeytinyagğı
11/2 yemek kaşığı tereyağı
1 kahve kaşığı tuz
1 kahve kaşığı şeker
1 yumurta
11/2 yemek kaşığı çörekotu
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen